Patricia van Eig

Home Cameo Contact

2019 ©  patricia.vaneig.nl  -  Disclamer  -  contact

Formula 1 Reep Evenwichtige Maaltijdreep


Een F1 Evenwichtige Maaltijdreep heeft alle goede voedingsstoffen die ook in een F1 shake of evenwichtige maaltijd zitten*.


Belangrijkste voordelen


Hoe kan het u helpen?

Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan lastig zijn als makkelijke en smakelijke opties niet tot de mogelijkheden behoren. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep helpt u uw calorie-inname te controleren en zo uw gewicht te beheersen. Ze zorgen ook voor voldoende essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.


Gebruik

Geniet dagelijks van een Evenwichtige Maaltijdreep als evenwichtige maaltijdoptie.


Wilt u een gepersonaliseerd gewichtsbeheersingsprogramma?

De Formula 1 shakes genieten dagelijks al de voorkeur van miljoenen mensen als evenwichtige maaltijdoptie om de gewichtsbeheersingsresultaten te krijgen waar ze trots op kunnen zijn. Maak er iedere dag een smakelijke maaltijd van door uw favoriete fruit toe te voegen en de smaak nog meer te personaliseren. Uw Formula 1 is verkrijgbaar in een bus of in zakjes van een enkele portie.


Kunt u wel een handige evenwichtige maaltijd voor onderweg gebruiken?

Een Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is handig om bij u te hebben als u onderweg bent, en als deze geconsumeerd wordt met voldoende water, hoeft u nooit een evenwichtige maaltijd te missen. Verkrijgbaar in de heerlijke smaken Chocolade of Rood Fruit & Yoghurt en de verleidelijke maaltijdvervanger om die overtollige calorieën onderweg te vermijden.


* Dit product is bedoeld als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet in combinatie met andere voedingsbronnen en regelmatige fysieke activiteit.

Terug  -  Volgende